Pondelok: 27.marca 23
Polievka dňa : 0,33l Fazuľková na kyslo / Kurací vývar ( zelenina, rezance ) 1/1,9
MENU A:
130 g Vyprážaný chrumkavý kurací rezeň 1,3,7
200 g Pečené zemiaky
MENU B:
130 g Orestované marinované kuracie rezančeky ORIENT v mede a sezame +
200g Dusená ryža 1,11
MENU C:
130 g Gazdovské trhané bravčové mäso + 200 g Pečené zemiaky 1
MENU D:
350 g Chrenový prívarok s varenými vajíčkami + chlieb 1,7
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový
———————————————————————————————————————————————-
Utorok: 28.marca 23
Polievka dňa : 0,33l Gulášová polievka / Kurací vývar ( zelenina, rezance ) 1,9,3
MENU ŠPECIÁL: 7,00€
500 g Zabíjačkový tanier ( Jaternice, krvavnička, klobása, kyslá kapusta, Varené zemiaky )
MENU B:
130 g Vyprážaný bravčový rezeň v bylinkovej strúhanke 1,3,7
200 g Varené zemiaky
MENU C:
130 g Kuracie chilli con carne + 200 g Dusená ryža
MENU D:
300 g Slivkové gule s makom a cukrom 1,3,7
MENU E:
350 g Kelový prívarok s bravčovým duseným alebo varené vajíčko + chlieb
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový
———————————————————————————————————————————————-
Streda: 29.marca 23
Polievka dňa :0,33l Paradajková / Kurací vývar (zelenina, rezamce) 1/1,9
MENU A :
130 g Moravský vrabec s kapustou
160 g Domáca parená knedľa 1,
MENU B:
130 g Vyprážaný bravčový rezeň plnený syrom a sušenými paradajkami
200 g Varené zemiaky 1,3,7
MENU C:
130 g Kurací Stroganov + 200g Dusená ryža 1,7
MENU D:
350 g Račianska pochúťka v zemiakovej placke so syrom 1,3,7
MENU E:
350 g Cviklové halušky s feta syrom
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový
———————————————————————————————————————————————–
Štvrtok: 30.marca 23
Polievka dňa : 0,33l Hrachová / Kurací vývar ( zelenina , rezance ) 1/1,9
MENU ŠPECIÁL :8,00€
350 g Pečené kačacie stehno s dusenou červenou kapustou 1
160 g Domáca parená knedľa 1,3,7
MENU B :
130 g Kuracie v parížskom cestíčku + 200 g Dusená ryža 1,3,7
MENU C:
130 g Mäsové guľky v paradajkovej omáčke + 200 g Varené zemiaky 1
MENU D:
350 g Bolónske lazane so syrom 1,7,9
MENU E:
350 g Ovocné gulky s tvarohom a jahodovým prelivom 1,3,7
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový
———————————————————————————————————————————–
Piatok: 31.marca 23
Polievka dňa :0,33l Kelová so zemiakmi / Kurací vývar ( zelenina, rezance ) 1, /9
MENU A:
130 g Vyprážaný syrový špíz 1,3,7
200 g Varené zemiaky + Tatarská omáčka 10
MENU B:
130 g Kurací plátok na grile s dusenou zeleninou + 200 g Dusená ryža 1
MENU C:
350 g Zapekaná panvica MEXIKO ( bravčové mäso, fazula, kukurica, zemiaky, syr ) 1,7
MENU D:
350 g Cukinové rizoto so syrom + uhorky 7
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový
Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800
Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,00€ bez polievky 5,70€
Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam, 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše