Denné menu

Pondelok:             16.január 17

Polievka dňa :                      0,33l       Hrachová  polievka  /Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,9

MENU A:                             130 g      Vyprážaný kurací rezeň v cesnakovom  cestičku                           1,3,7

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:                            130 g      Bravčové  na smotane  +  200 g  Cestoviny       1,3,7

 

MENU C:                            130 g      Kurací steak s mini kukuričkami        1,7

200 g      Americké zemiaky

 

MENU D:                            350 g      Zeleninové rizoto so syrom                1,7

—————————————————————————————————————–

Utorok:                 17.január 17

Polievka dňa :                      0,33l       Polievka z hlávkovej kapusty  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,/1

MENU  A:                           130 g      Vyprážaný bravčový Čiernohor                        1,3,7,

200 g      Varené zemiaky    7

 

MENU B:                             130 g      Bračové na srbský spôsob + 200 g  Dusená ryža             7

 

MENU C:                             350 g      Kelový   prívarok so sekanou ALEBO 2 ks  volské oko + chlieb 1,3,

 

MENU D:                            350 g      Bolónske cestoviny   1,3,7
MENU E:                            130 g      Kuracie na prírodno plnené  cottage syrom  +200 g  Dusená ryža    1,7

—————————————————————————————————————–

Streda:                  18.január 17

Polievka dňa :                      0,33l       Šošovicová na kyslo / Kurací   vývar ( zelenina , rezance )  1,/1

MENU A:                             130 g      Vyprážané vykostené kuracie stehno 1,3,7

200 g      Zemiaková kaša    7

 

MENU B:                            130 g      Čevabčiči s horčicou a cibuľou + 200 g  Varené zemiaky              1,3,7,10

 

MENU C:                            130 g      Bravčové soté ( zelenina, šampiňóny, mäso ) + 200 g Dusená ryža               1,9

 

MENU D:                            350 g      Tvarohové široké rezance na sladko ALEBO  slano        1,3,7

 

MENU E:                            130 g      Kuracie na  prírodno s  lúskami  +200 g  Dusená ryža     1

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 19.január 17

Polievka dňa                        :0,33l      Franktfurská polievka /Kurací   vývar ( zelenina , rezance )  1,/1

MENU A:                            130 g      Hovädzí guláš

200 g      Domáca varená knedľa        1,3,7

 

MENU B:                            130 g      Vyprážané kuracie prsia marinové v jogurte  200 g  Zapekané mexické zemiaky 1,3,7

 

MENU C:                            240 g      Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom      1,3,7

 

MENU D:                            130 g      Bravčové na prírodno s opraženou  cibuľkou + 200 g Dusená ryža   1,3

—————————————————————————————————————–

Piatok:                  20.január 17

Polievka dňa :                      0,33l       Zeleninová  polievka /  Kurací vývar ( zelenina, rezance )             1, /9

MENU A:                            130 g      Vyprážaný  syr so šunkou                  1,3,7

200 g      Varené zemiaky + Tatarská omáčka   10

 

MENU B:                             130 g      Bravčové s barbecue omáčkou   + 200 g  Dusená ryža    1,7

                             

MENU C:                            350 g      Špenát s varenými zemiakmi a volským okom                1,3,7

 

MENU D:                            350 g      Kuracie rizotto so syrom                     1,3,7
MENU SALAT:     5,50€      450 g      Miešaný zeleninový šalát s kuracím mäsom ,balsamikovým krémon a olivovým olj

Cena menu A,B,C,D,E: 3,50€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,50€ Eur Zmena prílohy v rámci dňa bez poplatku Zmena prílohy na hranolky 0,30€. Zmena  prílohy na miešaný zeleninový šalát 1,00 Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše