Denné menu

Pondelok :            30.január 23

Polievka dňa :0,33l       Šošovicová so zemiakmi / Kurací vývar                                                        1/1,9

MENU A:

130 g      Kurací rezeň v cestíčku  Bystrica ( šunka,syr,hrášok,šampiňóny)                 1,3,7

200 g      Pečené zemiaky

 

MENU B:                           

130 g      Bravčový plátok  na prírodno so šampiňónmi +200 g  Dusená ryža                             1

 

MENU C:                           

130 g      Kurací perkelt + 200 g  Cestoviny                                                                  1,7

 

MENU D:

350 g      Zeleninový šalát  s feta syrom a granátovým jablkom
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový                                                                                      1,7

———————————————————————————————————————————–

Utorok:                 31.január 23

Polievka dňa :0,33l       Chrenová  / Kurací vývar                                                                1,/1,9

MENU SPECIÁL: 7,00€

130 g      Kurací gyros + Pita chlieb +  Tzatziky + Domáce hranolky

              

MENU B:                           

130 g      Bravčový  vyprážaný rezeň                                                                                          1,3,7

200 g      Zemiaková kaša

 

MENU C:                           

350 g      Sedliacke zemiaky s mletým mäsom  + kyslé uhorky                                    1,3,7

 

MENU D:

350 g      Ryžový nákyp s tvarohom a ovocím                                                              1,3,7

 

MENU E:

350 g      Zemiakový  prívarok s fašírkou  alebo vareními vajíčkami  + chlieb                            1,3,7

 

DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový                                                       1,7

———————————————————————————————————————————-

Streda:                  1.február 23

Polievka dňa :  0,33l       Šampiňónová  / Kurací vývar                                                                        1,3,7/1,9

MENU ŠPECIÁL: 7,00€

250 g      Pečený HEIK                                                                                                 1,4,7

200 g      Zemiaky na masle s petržlenovou vňatou

MENU B:                           

130 g      Vyprážané vykostené kuracie steno +  zemiaková kaša                               1,3,7

MENU C:                           

130 g      Kuracie prsia  na  prírodno s nivovou omáčkou + 200 g Americké zemiaky 1,7

 

MENU D:

350 g      Zemiakové gulky plnené údeným mäsom + dusená kapusta                         1,3,7

 

MENU E:

350 g      Šafránové rizoto  s parmezánom  ( ryža Arborio )                                         1,7

 

DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový                                                       1,7

———————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 2.február 23

Polievka dňa : 0,33l       Boršč/  Kurací vývar                                                                                      1/1,9

MENU ŠPECIÁL: 7,00 €

130 g      Hovädzí guláš                                                                   1,3,7

160 g      Parená knedľa                                                                                                1,3,7

 

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný bravčový rezeň  SEDLIAK plnený  (klobáska ,syr )                    1,3,7

200 g      Sedliacke zemiaky s cibuľkou

 

MENU C:                           

130 g      Kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom             + 200 g  Dusená ryža               1,7

 

MENU D:

350 g      Bryndzové pirohy so smotanou a opečenou slaninkou                                  1,3,7

 

MENU E:

150 g      Zeleninové fašírky   + 200g Tekvicové pyré                                                 1,3,7

 

DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový                                                       1,7

———————————————————————————————————————————

Piatok:                  3.február 23

Polievka dňa : 0,33l       Hŕstková polievka / Kurací vývar                                                    /1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr so šunkou                                                                              1,3,7,10

200 g       Varené zemiaky  + tatarská omáčka

              

MENU B:                           

130 g      Kuracie prsia Hawai ( ananás, syr )  +  200 g Dusená ryža                                           1,7

 

MENU C:                           

150 g      Vyprážaný karfiol +200 g Varené zemiaky  + tatarská omáčka                 1,3,7,10

 

MENU D:

350 g     Bravčové  rizoto so syrom + kyslé uhorky                                                    1,7
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový                                                       1,7

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                                             Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,00€ bez polievky 5,70€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše