Denné menu

TÝŽDENNÉ MENU

Pondelok :            21.september

Polievka dňa : 0,33l       Paradajková  polievka / Kurací vývar                                                            1,7/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný kurací rezeň                                                                                 1,3,7

200 g      Zemiakové pyré                                                                                             7

 

MENU B:                          

  130 g      Morčacie mäso na  zelenine                                                                           1

200 g       Americké zemiaky              so šalviou

 

MENU C:                           

250 g      Pečené kuracie stehno +  200g  Dusená ryža + kompót

 

MENU D:

350 g      Šampiňónové  rizoto so slovenskou ryžou                                                    1,7

———————————————————————————————————————————

Utorok:                 22.september

Polievka dňa :  0,33l       Kapustová  polievka / Kurací vývar                                                              1,/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný bravčový rezeň plnený nivou                                                      1,3,7

200 g                     Dusená ryža

              

MENU B:                           

130 g      Bravčový tokáň na červenom víne + 200 g Slovenská ryža                                     1

 

MENU C:                          

  350 g      Šošovicový prívarok s fašírkou alebo volským okom + chlieb                      1,3,7

MENU D:

300 g      Tvarohové knedličky plnené slivkovou plnkou                                                            1,3,7

 

MENU E:

300 g      Plnená tortila kuracím mäsom a zeleninou + dresing

———————————————————————————————————————————-

Streda:                  23.september

Polievka dňa : 0,33l       Fazuľková na kyslo / Kurací vývar                                                                1/1,9

MENU MAXI:   5,50€

120 g      Losos na citrónovej omáčke

200 g      Zemiaková kaša

 

MENU B:                           

130 g      Bravčový rezeň KOLIBA  (plnený bryndza, cibuľa)                                     1,3,7

200 g       Pečené zemiaky na rasci

 

MENU C:                          

  150 g      Vyprážaná kuracia pečeň                                                                              1,3,7

200 g      Zemiaková kaša + kyslé uhorky                                                                    1,7

 

MENU D:

130 g      Zapekané kuracie prsia po taliansky (paradajky, mozzarela, bazalkové pesto )               7

200 g      Dusená ryža

 

MENU E:

300 g      Plnená tortila kuracím mäsom a zeleninou + dresing

———————————————————————————————————————————-

Štvrtok:                 24.september

Polievka dňa :    0,33l       Gulášová  polievka / Kurací vývar                                                                 1,3/1,9

MENU A:             

130 g      Pečený bravčový bôčik s dusenou kapustou                                                 1

180 g      Parená knedľa                                                                                                1,3,7

 

MENU B:                          

  130 g      Vyprážané  marinované  kuracie prsia                                                                          1,3,7

200 g       Pečené zemiaky s bylinkami

 

MENU C:                          

  130 g      Kuracie prsia na prírodno s dijonskou omáčkou                                                           1,7,10

200 g      Dusená ryža

 

MENU D:

300 g      Parené buchty plnené lekvárom s posýpkou                                                 1,3,7

 

MENU E:

300 g      Plnená tortila kuracím mäsom a zeleninou + dresing

———————————————————————————————————————————

Piatok:                  25.september

Polievka dňa : 0,33l       Vývar s pečeňovými haluškami / Kurací vývar                                                            1,7/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr DUO ( údený/ neúdený )                                                       1,3,7

200 g       Varené zemiaky  + tatarská omáčka                                                             3,7,10

 

MENU B:                           

130 g      Kuracie kung-pao + 200 g Dusená ryža                                                                        1,5

 

MENU C:                           

130 g      Bravčový plátok na srbský spôsob

200 g      Dusená ryža                                                                                                   1

 

MENU D:

130 g      Kuracie prsia na prírodno fazuľkovými lúskami                                                          1

200 g      Americké zemiaky

 

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 4,30€

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýš