Denné menu

Pondelok:              29.november 21

Polievka dňa :0,33l        Karfiolová krémová / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                    1,9

MENU A:

130 g       Vyprážané kuracie nugetky                                                                              1,3,7,10

200 g       Opekané zemiaky + Americký dressing

 

MENU B:

 

130 g       Bravčové dusené na zelenine  + 200 g Tarhoňa                                                 1

 

MENU C:                           

130 g       Kuracie rolky na prírodno so šunkou a syrom + 200 g  Dusená ryža                    1,7

 

MENU D:                           

350 g       Cestoviny SALSICCIA ( pomodororo, klobása, parmezán )                 1,4,7

————————————————————————————————————————

Utorok:                  30.november 21

Polievka dňa :  0,33l        Boršč / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                          1,7/9

MENU ŠPECIAL: 6,00€

130 g       Medajlónky z bravčovej panenky s hríbovou omáčkou

200 g       Pečené zemiaky

 

MENU B:                         

 130 g       Vyprážaný kurací rezeň  v cibuľovom cestíčku + 200 g Dusená ryža                  1,3,7

MENU C:                           

130 g       Kurací paprikáš   +  200 g Cestovina                                                                1,7

MENU D:

350 g       Pirohy plnené bryndzou a preliate  smotanou a údenou slaninkou                         1,3,7

 

MENU E:

350 g       Fazuľový prívarok na kyslo s fašírkou alebo volským okom + chlieb                    1,3,7

———————————————————————————————————————

Streda:                  1.december

Polievka dňa :0,33l        Kapustová s klobásou  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                 1/1,9

MENU A:                           

130 g       Vyprážaný bravčový  rezeň ( krkovička )                                                     1,3,7,10

200 g        Slovenský šalát

 

MENU B:

250 g       Pečené kuracie stehno na čiernom pive  + 200 g  Pečené zemiaky                     1

 

MENU C:

130 g       Morčacie stehno na hrášku + 200 g Dusená ryža                                               1

 

MENU D:

300 g       Parené buchty s jahodovým lekvárom, makovou posýpkou a preliate maslom       1,3,7,8

 

MENU E:

130 g       Koložvárska kapusta s klobásou + 200 g Varené zemiaky                                  1,3,7

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 2.december

Polievka dňa :  0,33l        Francúzska polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                   1/1,9

 

MENU  ŠPECIAL: 6,00€   

130 g       Hovädzie varené v kôprovej omáčke                                                                                                             

160 g       Domáca parená knedľa                                                                                   1,3,7

 

MENU B:                           

130 g       Čiernohorský kurací rezeň plnený šunka, syr  + 200 g Dusená ryža                     1,3,7

 

MENU C:

150 g       Vyprážané šampiňóny + 200 gVarené zemiaky  + tatarská omáčka                     1,3,7,10

 

MENU D:

130 g       Kuracie na  prírodno s grilovanou zeleninou + 200 g  Dusená ryža                      1

 

MENU E:

350 g       Zeleninový šalát s kuracím mäsom a dressingom                                                7

—————————————————————————————————————–

Piatok:                   3.december

Polievka dňa :0,33l        Minestrone /Kurací vývar ( zelenina , rezance)                                   1/1,9

MENU A:

130 g       Vyprážaný syr so šunkou                                                                                 1,3,7

200 g       Varené zemiaky + 30 g Tatarská omáčka                                                         3,10

 

MENU B:

120 g       Grilovaný  Hermelín + 200 g Varené zemiaky + brusnicová omáčka                     1

 

MENU C:                           

350 g       Kuracie rizoto so syrom + uhorky
MENU D:

130 g       Cigánska z krkovičky s  cibuľkou                                                                      1 ,10

200 g       Pečené zemiaky zo steakovým korením

 

 

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 4,70€

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Zmena prílohy v rámci dňa bez poplatku Zmena prílohy na hranolky 0,30€. Zmena  prílohy na miešaný zeleninový šalát 0,50€ Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše