Denné menu

Pondelok:             20.november  17

Polievka dňa :                      0,33l       Zemiaková na kyslo  / Kurací vývar ( zelenina, rezance )  1,9,3

MENU A:                             130 g      Vyprážaný kurací Gordon Blue  ( syr, šunka )                 1,3,7

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:                            130 g      Bravčové  na prírodno s ajvarom  + 200 g Americké zemiaky 1

 

MENU C:                            150 g      Budhistické jedlo  s tofu ( bezmäsité )  + 200 g Dusená ryža

 

MENU D:                            130 g      Paradajkova kapusta s mäsovými guľkami + 200 g Varené zemiaky   1,10

—————————————————————————————————————–

Utorok:                 21.november  17

Polievka dňa :                      0,33l       Hrachová polievka / Kurací vývar ( zelenina, rezance )  1,9,3

MENU A:                             130 g      Vyprážané vykostené kuracie stehno

200 g      Zemiaková kaša

 

MENU B:                             130 g      Kuracia kapsa plnená hráškom a vajcom +200 g Dusená ryža     1,3

 

MENU C:                            130 g      Diabolské marinované karé + 200 g Sedliacke zemiaky

 

MENU D:                            130 g      Kurací perkelt + 200 g Cestovina                      1,3,7

 

MENU E:                            300 g      Žemľovka s jablkami           1,3,7

—————————————————————————————————————–

Streda:                  22.november  17

Polievka dňa :                      0,33l       Šampiňónová  polievka / Kurací vývar  (zelenina, rezamce)     1,9,3

MENU A:                            130 g      Vyp. kurací rezeň so sezamovými a slnečnicovými semienkami 1,3,7

200 g      Varené zemiaky

 

MENU B:                            130 g      Moravský vrabec + 200 g Domáca  varená knedľa          1,3,7

 

MENU C:                            130 g      Kuracie prsia s fazuľovými lúskami  + 200 g  Dusená ryža 1,3

 

MENU D:                            350 g      Šošovicový prívarok so sekanou ALEBO 2ks volské oko + chlieb 1,3,7

 

MENU E:                            350 g      Široké rezance s prosciuttom, pórom a parmezánom       1,3,7

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 23.november  17

Polievka dňa :                      0,33l       Zeleninová polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,9,3

MENU  A:                           130 g      Kuracie v šunkovom cestíčku   +        1,3,7

200 g      Varené zemiaky

 

MENU B               :                            130 g      Kuracia roládka ( strúhanka, syr, bylinky ) + 200 g Dusená ryža  1

 

MENU C:                            350 g      Bravčové rizoto + uhorka    1

 

MENU D:                            350 g      Špenátové halušky s nivovou omáčkou  a kuracím mäsom                           1

 

MENU E:                            350 g      Kapustové fliačky na slano ALEBO na sladko                1

—————————————————————————————————————–

Piatok:                  24.november  17

Polievka dňa :                      0,33l       Cesnaková s krutónmi /  Kurací vývar ( zelenina, rezance )           1, /9

MENU A:                            130 g      Vyprážaný syr  ALEBO Karfiol                       1,3,7

200 g      Varené zemiaky + Tatarská omáčka   10

 

MENU B:                             130 g      Bravčový na šampiňónoch + 200 g  Dusená ryža                           1

 

MENU C:                            130 g      Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom + 200 g Dusená ryža               1,7
MENU D:                            350 g      Zeleninové rizoto so syrom + uhorka

Cena menu A,B,C,D,E: 3,50€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,50€ Eur Zmena prílohy v rámci dňa bez poplatku Zmena prílohy na hranolky 0,30€. Zmena  prílohy na miešaný zeleninový šalát 1,00 Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše