Denné menu

Pondelok :            21.jún 21        

 

Polievka dňa : 0,33l       Fazuľková na  kyslo / Kurací vývar                                                               1,7/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážany  kurací rezeň                                                                                1,3,7

200 g      Štuchané  zemiaky

 

MENU B:                           

250 g      Pečené kuracie stehno na  proveslánskom korení  + 200 g Dusená ryža + kompót

 

MENU C:                           

130 g      Hríbový  perkekt + 200 g Cestovina                                                                1,7

 

MENU D:

130 g      Bravčový plátok ( karé ) s nivovou omáčkou + 200 g  Dusená ryža                             1,7

—————————————————————————————————————————————————

Utorok:                 22.jún 21       

Polievka dňa :0,33l       Gulášová polievka / Kurací vývar                                                            1,/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážany bravčový Gordon Blue ( šunka ,syr)                                                          1,3,7

200 g      Opekané zemiaky

 

MENU B:                           

350 g      Špenátové halušky s omáčkou 4 druhy syra a kuracím mäsom                     1,7

MENU C:                           

350 g      Zemiakové knedličky plnené údeným mäsom a dusenou kapustou                             1,3,7

 

MENU D:

300 g      Palacinky s banánmi a nutelou  ( 3 ks )                                                                        1,5,7,8

 

MENU E:

350 g      Hrachový  prívarok s údeným ALEBO 2x volské oko + chlieb                     1,3,7

———————————————————————————————————————————————–

Streda:                  23.jún 21       

Polievka dňa :0,33l       Šošovicová na  kyslo  / Kurací vývar                                                            1,/1,9

MENU A:

130 g      Pečená krkovička s dusenou kapustou                                                                         1

160 g      Dusená knedľa                      1,3,7

MENU B:                           

130 g      Vyprážané vykostené kuracie stehno + 200 g  Zemiaková kaša                    1,3,7

 

MENU C:                           

130 g      Zapekané kuracie prsia na mexický spôsob ( fazuľka, kukurica,syr )

200 g      Dusená ryža                                                                                                   1

 

MENU D:

350 g      Špagety  Mezzanotte ( bylinkové ) s parmezánom                                         1,7

 

MENU E:                           

350 g      Zeleninový šalát s kuracím mäsom  + dressing                                               1,7

—————————————————————————————————————————————————-Štvrtok:                 24.jún 21       

Polievka dňa :0,33l       Tekvicová krémová ( hokaido )  / Kurací vývar                                                           1,7/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný bravčový rezeň plneny slaninou a enciánom                               1,3,7

200 g      Pečené zemiaky s argentínskym korením

 

MENU B:                           

130 g      Morčacie kúsky ( stehno ) na smotane  + 200 g Tarhoňa                               1

 

MENU C:                           

350 g     Žemľovka s jablkami                                                                                     1,3,7

 

MENU D:

130 g      Vyprážané kuracie kúsky so sladko-kyslou omáčkou  + 200 g Dusená ryža                1,3,7

 

MENU E:

350 g      Zeleninový šalát s kuracím mäsom + dressing                                                1,7

———————————————————————————————————————————

Piatok:                  25.jún 21       

Polievka dňa :0,33l       Hŕstková polievka  / Kurací vývar                                                                 1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr                                                                                           1,3,7,10

200 g       Varené zemiaky  + tatarská omáčka

              

MENU B:                           

130 g      Kuracie soté + 200 g  Dusená ryža                                                                1

 

MENU C:                           

350 g      Špenát s volským okom +  Varené zemiaky                                                  1,3,7

 

MENU D:

350 g      Furmanské halušky              ( smotana, slanina, syr  )                                                   1,3,7

 

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                                             Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 4,50€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše