TÝŽDENNÉ MENU
Pondelok : 18.január 21
Polievka dňa :0,33l Zemiaková na kyslo /Kurací vývar 1/1,9
MENU A:
130 g Vyprážaný marinovaný kurací rezeň 1,3,7
200 g Pečené zemiaky
MENU B:
130 g Bravčový perkelt + 200 g Halušky 1,7
MENU C:
130 g Kuracie prsia na prírodno s jablkami + 200 g Dusená ryža 1
MENU D:
350 g Bolonské cestoviny ( penne ) so syrom 1,7
———————————————————————————————————————————
Utorok: 19.január 21
Polievka dňa : 0,33l Cesnaková číra s krutónmi / Kurací vývar 1,/1,9
MENU A:
130 g Vyprážaný chrumkavý kurací rezeň 1,3,7
200 g Dusená ryža s hráškom
MENU B:
130 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa + 200 g Dusená ryža 1,
MENU C:
130 g Grilované kuracie prsia so slivkovou omáčkou 1
200g Americké zemiaky BBQ korením
MENU D:
350 g Lúskový prívarok s cigárkom alebo 2 ks volským + chlieb 1,3,7
MENU E:
350 g Zeleninové lečo s klobásou a vajíčkami + chlieb 1,3,7
———————————————————————————————————————————————
Streda: 20.január 21
Polievka dňa : 0,33l Mrkvová s hráškom a mrveničkou / Kurací vývar 1/1,9
MENU A:
130 g Bravčový Čiernohor 1,3,7
200 g Dusená ryža
MENU B:
130 g Kurací prsia na prírodno so špenátom a cottage syrom 1,7
200 g Pečené zemiaky s bylinkami
MENU C:
130 g Fašírka + 200 g Zemiaková kaša + uhorka 1,3,7,10
MENU D:
300 g Plnené šúľance s makom a makovou posýpkou 1,3,5,7,8
———————————————————————————————————————————
Štvrtok: 21.január 21
Polievka dňa : 0,33l Kapustová polievka s klobásou / Kurací vývar 1/1,9
MENU MAXI: 5,00€
130 g Maďarský guláš ( hovädzí ) 1
160 g Domáca varená knedľa
MENU B:
130 g Vyprážaný bravčový rezeň plnený nivou 1,3,7
200 g Dusená ryža
MENU C:
130 g Švédske mäsové guľky s omáčkou z prelisovaných paradajok 1,3,7
200 g Varené zemiaky
MENU D:
130 g Mexické kuracie soté 1
200 g Dusená ryža
———————————————————————————————————————————
Piatok: 22.január 21
Polievka dňa :0,33l Boršč / Kurací vývar 1/1,9
MENU A:
130 g Vyprážaný syr so šunkou 1,3,7
200 g Varené zemiaky + tatarská omáčka 3,7,10
MENU B:
130 g Kuracie kúsky s karí omáčkou + 200 g Dusená ryža 1,7
MENU C:
350 g Bryndzové halušky s údenou slaninkou 1,3,7
MENU D:
350 g Granatiersky pochod + kyslá uhorka 1
Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800
Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 4,50€
Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam, 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše