Denné menu

TÝŽDENNÉ MENU

V prípade záujmu možnosť objednania obedov dopredu , nakoľko počty menu sú obmedzené

Pondelok:             27.január 20

Polievka dňa :                      0,33l       Zemiaková na kyslo / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,9

MENU A:                             130 g      Vyprážaná bravčová krkovička                         1,3,7

200 g      Americké zemiaky

 

MENU B:                            130 g      Bravčové na hrášku +   200 g  Dusená ryža     1

 

MENU C:                             130 g      Kuracie na prírodno na steakovom korení + Opekané zemiaky 1

 

MENU D:                            300 g     Ryžový nákyp       1,3,7

—————————————————————————————————————–

 Utorok:                28.január 20

Polievka dňa :                      0,33l       Hrachová polievka  /Kurací vývar ( zelenina , rezance )                 9/1,7

MENU A:                             120 g      Vyprážané  kuracie vykostené stehno                              1,3,7

200 g      Zemiaková kaša

 

MENU B:                            130 g                     Morčací  perkelt + 200g  Cestovina    1,3,7

 

MENU C:                            130 g      Bravčové na prírodno s volským okom                            1,3

200 g      Americke zemiaky

 

MENU D:                            350 g      Lúskový prívarok  so sekanou ALEBO  vajíčkom  + chlieb  1,3,7

MENU E:                            300 g      Parené buchty plnené slivkovým lekvárom a kakaovou posýpkou

—————————————————————————————————————–

Streda:                  29.január 20

Polievka dňa :                      0,33l       Cesnaková  číra s krutónmi  / Kurací vývar 1/9

MENU A:                            130 g      Vyprážaný bravčový rezeň plnený slaninou a syrom       1,3,7

200 g      Štuchané zemiaky

 

MENU B:                             120 g      Moravský vrabec s dusenou kapustou  + 180 g Parená knedľa

 

MENU C:                            130 g      Kuracie prsia na prírodno zapekané s broskyňou a syrom + 200 g  Dusená ryža 1,3

 

MENU D:                            130 g      Bravčové soté   + 200g  Dusená ryža                1,3,7

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 30.január 20

Polievka dňa :                      0,33l       Brokolicová polievka  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,9

MENU A                             130 g      Vyprážaný plnený bravčový rezeň ( klobása , cibuľa )

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:                             130 g       Kuracie soté na zelenine   + 200g Dusená ryža    1,3,7  

 

MENU C:                            130 g      Vyprážané Filé + 200 g  Varené zemiaky + tatarská omáčka   1,3,4,7,10

 

MENU D:                            130 g      Bravčové na  prírodno s hubovou omáčkou  200 g  Zapekané zemiaky 1

 

MENU E:                             350 g      Cestoviny Aglio olio s parmezánom                   1,3,7

—————————————————————————————————————–

Piatok:                  31.január 20

Polievka dňa :                      0,33l       Zeleninová  krémová  polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )            1/1

MENU A:                            130 g      Vyprážaný syr so šunkou                   1,3,4,7,10

200 g      Varené zemiaky + tatarská omáčka

 

MENU B:                             130 g      Kuracie  prsia na prírodno  zapekané so špenátom a  syrom + 200 g                 Dusená ryža   1

 

MENU C:                             130 g      Morčacie stehno  na Mexický spôsob + 200 g Tarhoňa

 

MENU D:                            350 g      Bravčové rizoto so syrom  + uhorka

1

 

Cena menu A,B,C,D,E: 4,30€

 

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Zmena prílohy v rámci dňa bez poplatku Zmena prílohy na hranolky 0,40€. Zmena  prílohy na miešaný zeleninový šalát 0,60€ Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše