Denné menu

TÝŽDENNÉ MENU

Pondelok:             16.máj 22

Polievka dňa : 0,33l       Cícerová so zemiakmi / Kurací vývar ( zelenina, rezance )                                            1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný Slávnostný kurací rezeň ( syr, horčica )                                       1,3,7,10

200 g      Pečené zemiaky

 

MENU B:                           

130 g      Orestované marinované  kuracie rezančeky ORIENT v mede a sezame +     1,11

200g       Dusená ryža                                                                     1

 

MENU C:                           

350 g      Šošovicová kaša  s pečenou krkovičkou                                                              1

MENU D:                           

350 g      Rizotto  Verde ( brokolica, špargľa, hrášok, pór ) s parmezánom                  1,7

———————————————————————————————————————————————-

Utorok:                 17.máj 22

 

Polievka dňa :0,33l       Gulášová polievka / Kurací vývar ( zelenina, rezance )                                                1,9,3

MENU ŠPECIÁL: 7,00€

400 g      Marinované medové kuracie krídelká

200 g      Coleslaw šalát

 

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný bravčový rezeň v bylinkovej strúhanke                                                      1,3,7

200 g      Pečené zemiaky

 

MENU C:                            

130 g      Kuracie chilli con carne + 200 g Dusená ryža

 

MENU D:

300 g      Slivkové gule  s makom a cukrom                                                                                1,3,7

 

MENU E:                           

350 g      Kelový  prívarok s bravčovým duseným  alebo 2ks volské oko + chlieb

———————————————————————————————————————————————-

Streda:                  18.máj 22

Polievka dňa :0,33l       Lusková na kyslo / Kurací vývar  (zelenina, rezamce)                                                 1/1,9

MENU A :                           

130 g      Moravský vrabec s kapustou

160 g      Domáca parená knedľa                                                                                                 1,

 

MENU B:

130 g      Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou a  broskyňou

200 g      Varené  zemiaky                                                                                                           1,3,7

 

MENU C:

130 g      Kurací Stroganov + 200g Dusená ryža                                                                                        1,7

 

MENU D:

350 g      Cestoviny so šušenými paradajkami, špenátom a balkánskym syrom                                         1,7

 

MENU E:

350 g      Zeleninový šalát s kuracím mäsom a dresingom

———————————————————————————————————————————————–

Štvrtok:                 19.máj 22

Polievka dňa :0,33l       Kelová so zemiakmi / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                                           1/1,9

MENU  ŠPECIÁL :7,00€

350 g      ¼ Pečenej kačice s dusenou červenou kapustou                                                          1

160 g      Domáca parená knedľa                                                                                                  1,3,7

 

MENU B               :                           

130 g      Kuracie v parížskom cestíčku   + 200 g             Dusená ryža                                                      1,3,7

 

MENU C:

350 g      Zapekaná špargla so syrovo-smotanovou omáčkou ( biela, zelená )                                            1

 

MENU D:

350 g      Bolónske lazane so syrom                                                                                            1,7,9

 

MENU E:

350 g      Zeleninový šalát s tuniakom, vajíčkom a dresingom                                                     3,4,7

———————————————————————————————————————————–

Piatok:                  20.máj 22

Polievka dňa :0,33l       Hŕstková s párkom /  Kurací vývar ( zelenina, rezance )                                               1, /9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr                                                                                                              1,3,7

200 g      Varené zemiaky + Tatarská omáčka                                                                             10

 

MENU B:

130 g      Morčacie prsia na grile s dusenou zeleninou  + 200 g Dusená ryža                                             1

MENU C:                           

350 g     Zapekaná  panvica MEXIKO ( bravčové mäso, fazula, kukurica, zemiaky, syr )                1,7

 

MENU D:            

350 g      Cukinové rizoto s parmezánom                                                                     7

 

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 5,50€

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Zmena prílohy v rámci dňa bez poplatku Zmena prílohy na hranolky 0,30€. Zmena  prílohy na miešaný zeleninový šalát 0,50€ Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše