Pondelok : 30.január 23
Polievka dňa :0,33l Šošovicová so zemiakmi / Kurací vývar 1/1,9
MENU A:
130 g Kurací rezeň v cestíčku Bystrica ( šunka,syr,hrášok,šampiňóny) 1,3,7
200 g Pečené zemiaky
MENU B:
130 g Bravčový plátok na prírodno so šampiňónmi +200 g Dusená ryža 1
MENU C:
130 g Kurací perkelt + 200 g Cestoviny 1,7
MENU D:
350 g Zeleninový šalát s feta syrom a granátovým jablkom
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový 1,7
———————————————————————————————————————————–
Utorok: 31.január 23
Polievka dňa :0,33l Chrenová / Kurací vývar 1,/1,9
MENU SPECIÁL: 7,00€
130 g Kurací gyros + Pita chlieb + Tzatziky + Domáce hranolky
MENU B:
130 g Bravčový vyprážaný rezeň 1,3,7
200 g Zemiaková kaša
MENU C:
350 g Sedliacke zemiaky s mletým mäsom + kyslé uhorky 1,3,7
MENU D:
350 g Ryžový nákyp s tvarohom a ovocím 1,3,7
MENU E:
350 g Zemiakový prívarok s fašírkou alebo vareními vajíčkami + chlieb 1,3,7
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový 1,7
———————————————————————————————————————————-
Streda: 1.február 23
Polievka dňa : 0,33l Šampiňónová / Kurací vývar 1,3,7/1,9
MENU ŠPECIÁL: 7,00€
250 g Pečený HEIK 1,4,7
200 g Zemiaky na masle s petržlenovou vňatou
MENU B:
130 g Vyprážané vykostené kuracie steno + zemiaková kaša 1,3,7
MENU C:
130 g Kuracie prsia na prírodno s nivovou omáčkou + 200 g Americké zemiaky 1,7
MENU D:
350 g Zemiakové gulky plnené údeným mäsom + dusená kapusta 1,3,7
MENU E:
350 g Šafránové rizoto s parmezánom ( ryža Arborio ) 1,7
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový 1,7
———————————————————————————————————————————
Štvrtok: 2.február 23
Polievka dňa : 0,33l Boršč/ Kurací vývar 1/1,9
MENU ŠPECIÁL: 7,00 €
130 g Hovädzí guláš 1,3,7
160 g Parená knedľa 1,3,7
MENU B:
130 g Vyprážaný bravčový rezeň SEDLIAK plnený (klobáska ,syr ) 1,3,7
200 g Sedliacke zemiaky s cibuľkou
MENU C:
130 g Kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom + 200 g Dusená ryža 1,7
MENU D:
350 g Bryndzové pirohy so smotanou a opečenou slaninkou 1,3,7
MENU E:
150 g Zeleninové fašírky + 200g Tekvicové pyré 1,3,7
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový 1,7
———————————————————————————————————————————
Piatok: 3.február 23
Polievka dňa : 0,33l Hŕstková polievka / Kurací vývar /1,9
MENU A:
130 g Vyprážaný syr so šunkou 1,3,7,10
200 g Varené zemiaky + tatarská omáčka
MENU B:
130 g Kuracie prsia Hawai ( ananás, syr ) + 200 g Dusená ryža 1,7
MENU C:
150 g Vyprážaný karfiol +200 g Varené zemiaky + tatarská omáčka 1,3,7,10
MENU D:
350 g Bravčové rizoto so syrom + kyslé uhorky 1,7
DEZERT : 1,20€ 120 g Pudingovo-piškótový 1,7
Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800
Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,00€ bez polievky 5,70€
Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam, 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše