Denné menu

TÝŽDENNÉ MENU

Pondelok:             23.november 20

Polievka dňa : 0,33l       Kapustova polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                              1,9

MENU MAXI:       4,80€

300 g      Lokše s husacou  pečienkou  ( nevykŕmená )   3 ks

 

MENU B:

130 g      Vyprážané kuracie nugetky                                                                           1,3,7,10

200 g      Americké zemiaky + Americký dressing

 

MENU C:                           

130 g      Bravčové dusené na zelenine  + 200 g Tarhoňa                                                            1,7

 

MENU D:                           

130 g      Kuracie na  prírodno na poľovnícky spôsob s plátkom oravskej slaninky     1

200 g     Dusená ryža

 

MENU E:

350 g      Cestoviny  s hľuzovkovou omáčkou a parmezánom                                      1,7

————————————————————————————————————————

Utorok:                 24.november 20

Polievka dňa :  0,33l       Brokolicová krémová  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                           1/9

MENU MAXI:       4,80€

130 g      Hovädzie varené v kôprovej omáčke

160 g      Domáca parená knedľa

 

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný kurací rezeň  SALAŠ plnený údeným syrom                               1,3,7

200 g      Dusená ryža                                                                                                   1,7

 

MENU C:                           

130 g      Kurací paprikáš

200 g Cestovina

 

MENU D:

350 g      Pirohy plnené bryndzou a preliate  smotanou a údenou slaninkou                1,3,7

 

MENU E:

350 g      Fazuľový prívarok s klobásou   alebo volským okom + chlieb                      1,3,7

———————————————————————————————————————

Streda:                  25.november 20

Polievka dňa :0,33l       Gulášová polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                1/1,9

MENU A:                           

130 g      Vyprážaný bravčový  rezeň ( krkovička )                                                1,3,7,10

200 g      Majonézový šalát

 

MENU B:

250 g      Pečené kuracie stehno na čiernom pive

200 g              Pečené zemiaky                   1

 

MENU C:

130 g      Morčacie kúsky na hrášku

200 g Dusená ryža                                                           1

 

MENU D:

300 g      Parené buchty s jahodovým lekvárom, makovou posýpkou a preliate maslom               1,3,7,8

 

MENU E:

350 g      Zeleninový šalát s kuracím mäsom a bylinkovým dresingom                        3

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 26.november 20

Polievka dňa : 0,33l       Domáca fazuľová polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                  1/1,9

MENU  MAXI: 5,50€         

130 g      Jelení  guláš                                                                                                    1

160 g      Domáca parená knedľa                                                                                  1,3,7

 

MENU B:                           

130 g      Poľský obrátený bravčový rezeň + 200 g Dusená ryža                                  1,3,7

 

MENU C:

150 g      Vyprážané šampiňóny + 200 gVarené zemiaky  + tatarská omáčka                             1,3,7,10

 

MENU D:

130 g      Kuracie na prírodno so šunkou a syrom                                                        1,7

200 g      Dusená ryža

 

MENU E:

300 g      Ryžový nákyp                                                                                               1,7

 —————————————————————————————————————–

Piatok:                  27.november 20

Polievka dňa :  0,33l       Jesenná kalerábová /  Kurací vývar ( zelenina , rezance)                               1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr so šunkou                                                                              1,3,7

200 g      Varené zemiaky + 30 g Tatarská omáčka                                                      3,10

 

MENU B:

120 g      Vyprážaný encián + 200 g Varené zemiaky + tatarská omáčka      1,3,7,10

 

MENU C:                           

130 g      Kuracie rizoto so syrom + uhorky                                                                 7
MENU D:

130 g      Bravčové karé na  prírodno s  feniklom a sušenými paradajkami                                      1

200 g      Pečené zemiaky zo steakovým korením

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 4,30€

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýš