Denné menu

TÝŽDENNÉ MENU

Pondelok:              7.október 24

Polievka dňa :                        0,33l        Franktfurtská s párkom  /Kurací vývar ( zelenina , rezance )                              1,9

MENU A :                            130 g       Vyprážaný kurací rezeň                                                                                    1,3,7,10

200 g       Opekané zemiaky +  Taliansky dressing

 

MENU B:                             130 g       Bravčové ragú na zelenine  +Slovenská ryža                                      1

 

MENU C:                            230 g       Pečené kuracie stehno s pečeňovou plnkou +  200 g  Dusená ryža       1,3,7

 

MENU D:                           350 g       Cestoviny  Quatro formaggi  ( 4 druhy syra )                                                     1,7

————————————————————————————————————————

Utorok:                  8.október 24

Polievka dňa :                        0,33l        Kapustová sedliacka s klobásou  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                               1,7/
MENU SPECIAL: 7,00€     130 g       Bravčová panenka na slaninovej omáčke
200 g       Zemiaková kaša

 

MENU B:                            130 g       Vyprážaný kurací rezeň ORAVA (syr, oravská slanina )  +200 g Dusená ryža   1 ,3,7

 

MENU C:                            150 g       Mäsové guľky v paradajkovej omáčke  + 200 g Varené zemiaky         1

 

MENU D:                            130 g       Kuracie na  prírodno so šunkou a syrom  + Dusená ryža

 

MENU E:                            350 g       Šošovicový  prívarok s klobásou alebo varené vajíčka + chlieb                           1,3,7

———————————————————————————————————————

Streda:                  9.október 24

Polievka dňa :                        0,33l        Fazulová so zemiakmi  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                 1/1,9

MENU SPECIAL: 7,00€     130 g       Vyprážané vykostené kuracie stehno

200 g       Majónézový šalát

 

MENU B:                            350 g       Bravčová živánska  ( bravčové mäso, zemiaky, slanina,klobása, zelenina )           1

 

MENU C:                            300 g       Knedličky plnené tvarohovo-jahodovou preliate maslom, tvarohom a jahodovým prelivom1,3,7,8

 

MENU D:                            130 g       Kuracie závitky  Saltimbocca ( proscutio, šalvia ) + 200 g  Dusená ryža                             1             ————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 10.október 24

Polievka dňa :                        0,33l        Boršč  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )          1/1,9
MENU  ŠPECIÁL :8,00€    130 g       Hovädzie medajlónky na brusniciach                                   1,3,7

160 g       Domáca parená knedľa

 

MENU  B:                           130 g       Vyprážaný kurací  Gordon Blue                                                                        1,3,7

200 g       Opekané zemiaky                                                                                                                                                                                                                                

MENU C:                            130 g       Bravčové na  hrášku   + 200 g  Tarhoňa                                                           1

 

MENU D:                            350 g       Granatiersky pochod  s kyslou uhorkou                                1,3

 —————————————————————————————————————–

Piatok:                  11.október 24

Polievka dňa :                        0,33l        Zeleninová s lievankou / Kurací vývar ( zelenina , rezance)                 1/1,9

MENU A:                            130 g       Vyprážaný  syr so šunkou                                    1,3,7

200 g       Varené zemiaky + 30 g Tatarská omáčka                                                         3,10

 

MENU B:                             130 g       Bravčový plátok s volským okom a opraženou cibuľkou  + 200 g  Dusená ryža

 

MENU C:                            350 g       Bryndzové halušky s údenou slaninkou  ALEBO  bez   slaninky
MENU D:                            350 g       Kuracie rizoto so syrom + uhorky

 

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,50€ bez polievky 6,20€

 

                         Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,70€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýš