Denné menu

Pondelok:             27.marca 23

Polievka dňa : 0,33l       Fazuľková na kyslo  / Kurací vývar ( zelenina, rezance )                                             1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný chrumkavý kurací rezeň                                                                             1,3,7

200 g      Pečené zemiaky

 

MENU B:                           

130 g      Orestované marinované  kuracie rezančeky ORIENT v mede a sezame +

200g      Dusená ryža          1,11

 

MENU C:                           

130 g      Gazdovské trhané bravčové  mäso + 200 g Pečené zemiaky                                        1

 

MENU D:                           

350 g      Chrenový prívarok s varenými vajíčkami + chlieb                                        1,7

 

DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————————-

Utorok:                 28.marca 23

Polievka dňa :  0,33l       Gulášová polievka / Kurací vývar ( zelenina, rezance )                                                1,9,3

MENU ŠPECIÁL: 7,00€

500 g      Zabíjačkový tanier ( Jaternice, krvavnička, klobása, kyslá kapusta, Varené zemiaky )

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný bravčový rezeň v bylinkovej strúhanke                                                      1,3,7

200 g      Varené zemiaky

 

MENU C:                            

130 g      Kuracie chilli con carne + 200 g Dusená ryža

 

MENU D:

300 g      Slivkové gule  s makom a cukrom                                                                                1,3,7

 

MENU E:                           

350 g      Kelový  prívarok s bravčovým duseným  alebo varené vajíčko + chlieb
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————————-

Streda:                  29.marca 23

Polievka dňa :0,33l       Paradajková  / Kurací vývar  (zelenina, rezamce)                                                         1/1,9

MENU A :                           

130 g      Moravský vrabec s kapustou

160 g      Domáca parená knedľa                                                                                                 1,

 

MENU B:

130 g      Vyprážaný bravčový rezeň plnený syrom a sušenými paradajkami

200 g      Varené  zemiaky                                                                                                           1,3,7

 

MENU C:

130 g      Kurací Stroganov + 200g Dusená ryža                                                                                        1,7

 

MENU D:

350 g      Račianska pochúťka v zemiakovej placke  so syrom                                                    1,3,7

 

MENU E:

350 g      Cviklové halušky s feta syrom
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————————–

Štvrtok:                 30.marca 23

Polievka dňa : 0,33l       Hrachová  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                                            1/1,9

MENU  ŠPECIÁL :8,00€

350 g      Pečené kačacie stehno s dusenou červenou kapustou                                                   1

160 g      Domáca parená knedľa                                                                                                  1,3,7

 

MENU B               :                           

130 g      Kuracie v parížskom cestíčku   + 200 g             Dusená ryža                                                      1,3,7

 

MENU C:

130 g      Mäsové guľky v paradajkovej omáčke + 200 g Varené zemiaky                                  1

 

MENU D:

350 g      Bolónske lazane so syrom                                                                                            1,7,9

 

MENU E:

350 g      Ovocné gulky s tvarohom a jahodovým prelivom                                                                       1,3,7
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————–

Piatok:                  31.marca 23

Polievka dňa :0,33l       Kelová so zemiakmi /  Kurací vývar ( zelenina, rezance )                                                           1, /9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syrový špíz                                                                                                 1,3,7

200 g      Varené zemiaky + Tatarská omáčka                                                                             10

 

MENU B:

130 g      Kurací plátok na grile s dusenou zeleninou  + 200 g Dusená ryža                                               1

MENU C:                           

350 g     Zapekaná  panvica MEXIKO ( bravčové mäso, fazula, kukurica, zemiaky, syr )                1,7

 

MENU D:            

350 g      Cukinové rizoto so syrom   + uhorky                                                                                          7

 

DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-piškótový

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                                             Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,00€ bez polievky 5,70€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše