Denné menu

  1.        TÝŽDENNÉ MENU

Pondelok:             22.máj 23

Polievka dňa : 0,33l       Zeleninový boršč /  Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                 1,9

MENU A:             

350 g     Lokše plnené pečienkou  3 ks            1,7

 

MENU B:

130 g      Vyprážané kuracie nugetky so sezamom                                               1,3,7,10

 

200 g      Opekané zemiaky + Americký dressing

 

MENU C:                           

130 g      Bravčové dusené na zelenine  + 200 g Tarhoňa                                                            1

 

MENU D:                           

350 g      Cuketové placky so syrom + bylinkový dressing                                                          1,7,9

 

DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-keksíkový

————————————————————————————————————————

Utorok:                 23.máj 23

Polievka dňa :0,33l       Cesnaková s krutónmi/ Kurací vývar ( zelenina , rezance )                           1,7/9

MENU ŠPECIAL: 7,00€

130 g      Ražniči z bravčovej panenky so zeleninou

200 g      Pečené zemiaky

 

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný kurací rezeň  šunkovom cestíčku + 200 g Dusená ryža                              1,3,7

MENU C:                           

130 g      Kurací paprikáš   +  200 g  Halušky                                                              1,7

MENU D:

150 g      Zapekaná brokolica so syrom + 200 g Varené zemiaky                  1,7

 

MENU E:

350 g      Fazuľový prívarok na kyslo s fašírkou alebo varenými vajíčkami + chlieb   1,3,7
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-keksíkový

———————————————————————————————————————

Streda:                  24.máj 23

Polievka dňa : 0,33l       Jarná zeleninová  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                   1/1,9

MENU ŠPECIAL: 7,00       

130 g      Viedenská hovädzia roštenka             s cibuľkou                                     1,3,7,10

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:

130 g      Vyprážaný kurací rezeň plnený domácou šunkou
200 g      Pečené zemiaky

 

MENU C:

130 g      Morčacie stehno na hrášku + 200 g Dusená ryža                                                          1

 

MENU D:

300 g      Parené buchty s jahodovým lekvárom, posýpkou a preliate maslom               1,3,7,8

 

MENU E:

130 g      Koložvárska kapusta s klobásou + 200 g Varené zemiaky                                           1,3,7
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-keksíkový  )

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 25.máj 23

Polievka dňa :  0,33l       Cuketový krém  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )      1/1,9

MENU  ŠPECIAL: 7,00€   

130 g      Tortila s telacím mäsom + Americké zemiaky   1,3,7                                                                                                                                                                                       

MENU B:                           

130 g      Čiernohorský kurací rezeň  + 200 g Dusená ryža                            1,3,7

 

MENU C:

150 g      Vyprážané šampiňóny + 200 gVarené zemiaky  + tatarská omáčka                             1,3,7,10

 

MENU D:

130 g      Kuracie na  prírodno s grilovanou zeleninou + 200 g  Dusená ryža

 

MENU E:

350 g      Zeleninový šalát s vyprážanými syrovými kúskami                                       1,3,7
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-keksíkový

—————————————————————————————————————–

Piatok:                  26.máj 23

Polievka dňa : 0,33l       Fazuľová  / Kurací vývar ( zelenina , rezance)                                1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr so šunkou                                                                              1,3,7

200 g      Varené zemiaky + 30 g Tatarská omáčka                                                      3,10

 

MENU B:

150 g      Vyprážané zeleninové fašírky  + 200 g Varené zemiaky + dressing                             1,3,7

 

 

MENU C:                           

350 g      Kuracie rizoto so syrom + uhorky                                                                 1,7
MENU D:

350 g      Gratinovaný  karfiol so zemiakmi + čalamáda                                               1,7
DEZERT :             1,20€      120 g      Pudingovo-keksíkový  )

 

 

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

            Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,00€ bez polievky 5,70€

 

                         Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýš