Denné menu

TÝŽDENNÉ MENU

V prípade záujmu možnosť objednania obedov dopredu , nakoľko počty menu sú obmedzené

Pondelok:             17.február 20

Polievka dňa :                      0,33l       Tekvicová so zemiakmi / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,3/9

MENU A:                             130 g      Vyprážané kuracie  prsia  v sezamových a slnečnicovými semiačkami 1,3,7,11

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:                            350 g      Hlivový  perkelt + 200 g Halušky       1,3,7

 

MENU C:                            130 g      Kuracie na prírodno zapekané mozzarelou a paradajkami + 200 g Varené  zemiaky  7

 

MENU D:                            350 g      Bravčové rizoto so syrom                   7

—————————————————————————————————————–

Utorok:                 18.február 20

Polievka dňa :                      0,33l       Kelová s párkom a zemiakmi   / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1, /9

MENU A:                            130 g      Vyprážaný bravčový Bystrický rezeň v šunkovo-syrovo-šampiňónovom cestíčku 1,3,7

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:                            130 g      Čevabčiči + 200 g Varené zemiaky + horčica+ cibuľa     1,10

 

MENU C:                            130 g      Kuracie na prírodno zapekané brokolicou a syrom + 200 g Dusená ryža  7

 

MENU D:                            350 g      Hrachový prívarok s klobásou ALEBO 2ks vajce +  chlieb            1,3,7

MENU E:                            350 g      Zeleninový šalát s mozzerelou    7

—————————————————————————————————————–

Streda:                  19.február 20

Polievka dňa :                      0,33l       Francúzska polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1/9

MENU A:                             250 g      Pečené kuracie  stehno

200 g      Dusená ryža + kompót

 

MENU  B:                           130 g      Vyprážaný kurací rezeň v zeleninovom cestíčku             1,3,7,

200 g      Opekené zemiaky

 

MENU C:                            130 g      Bravčové  na  prírodno s volským okom a opraženou cibuľkou  1,3

200 g     Americké zemiaky

 

MENU D:                            350 g      Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s dusenou kapustou a slaninkou 1,3,7

 

MENU E:                            300 g      Palacinky s pudingom                                       1,3,7

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 20.február 20

Polievka dňa :                      0,33l       Fazulová polievka  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,/9

MENU A:                             130 g      Maďarský hovädzí guláš                     1

180 g      Domáca varená knedľa        1,3,7

 

MENU B:                            130 g      Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou                             1,3,7

200 g      Dusená ryža

 

MENU C:                            130 g      Bravčový špíz  ( bravčové mäso, klobása, cibula,šampiňóny ) + Varené zemiaky 1

 

MENU D:                            130 g     Mäsové guľky v paradajkovej omáčke + 200g Varené zemiaky     1

              

MENU E:                            350 g      Zeleninový šalát s balkánskym syrom               7

—————————————————————————————————————–

Piatok:                  21.február 20

Polievka dňa :                      0,33l       Boršč /  Kurací vývar ( zelenina, rezance )        1, /9

MENU A:                            130 g      Vyprážaný syr so šunkou    1,3,7,10

200 g      Varené zemiaky + Tatarská omáčka

 

MENU B:                             130 g     Soté z dvoch druhov mäsa  + 200 g Dusená ryža s hráškom

 

MENU C:                            350 g      Furmanské halušky ( smotana, slanina, syr  )   1,3,7

 

MENU D:                            350 g      Cukinové rizoto so syrom                   7

Cena menu A,B,C,D,E: 4,30€

 

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Zmena prílohy v rámci dňa bez poplatku Zmena prílohy na hranolky 0,40€. Zmena  prílohy na miešaný zeleninový šalát 0,60€ Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše