Reštaurácia

 

       TÝŽDENNÉ MENU

Pondelok:             3.júl 17

Polievka dňa :                      0,33l       Fazuľková na kyslo  /Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,9

MENU A:                             130 g      Vyprážaný bravčový rezeň v horčicovom cestičku          1,3,7,10

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:                            130 g      Bravčové  na smotane  +  200 g  Cestoviny       1,3,7

 

MENU C:                            130 g      Kuracie na  prírodno so cukinou a syrom  + 200 g  Americké zemiaky  1,7

 

MENU D:                            350 g      Hrachový prívarok s klobásou + chlieb                       1,3,7

MENU ŠALÁT :                  350 g      Zeleninový šalát  so syrom                 7

—————————————————————————————————————–

Utorok:                 4.júl 17

Polievka dňa :                      0,33l       Kalerábová  polievka  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,7/1

MENU A:                             130 g      Vyprážané vykostené kuracie stehno 1,3,7

200 g      Zemiaková kaša    7

 

MENU B:                            130 g      Čevabčiči s horčicou a cibuľou + 200 g  Varené zemiaky              1,3,7,10

 

MENU C:                             130 g      Kurací steak na kurkumovo-hráškovej omáčke               1,7

200 g      Dusená ryža

 

MENU D:                            130 g      Soté Jarka  ( kuracie + bravčové ) +200 g  Dusená ryža   1

MENU ŠALÁT :                  350 g      Zeleninový šalát  so syrom                 7

—————————————————————————————————————–

Streda:                  5.júl 17

 

 

 

Štátny sviatok

 

 

 

 

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 6.júl 17

Polievka dňa :                      0,33l       Gulášová  polievka / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,9

MENU  A:                           130 g      Vyprážaný kurací rezeň plnený nivou a ananásom          1,3,7

200 g      Duasená ryža

 

MENU B:                             350 g      Bravčová živánska                             1

 

MENU C:                            350 g      Špenát s varenými zemiakmi a volským okom                1,3,7

 

MENU D:                            130 g      Kurací závitok plnený  cottage syrom +200 g  Dusená ryža    1,7

 

MENU ŠALÁT :                  350 g      Zeleninový šalát  so syrom                 7

—————————————————————————————————————–

Piatok:                  7.júl 17

Polievka dňa :                      0,33l       Cesnaková s krutónmi / Kurací vývar ( zelenina , rezance )  1,9

MENU  A:                           130 g      Vyprážaný  syr  ALEBO  Rybie filé                 1,3,7,4

200 g      Varené zemiaky + Tatarská omáčka   10

 

MENU B:                            350 g      Bryndzové halušky si slaninkou         1,7

 

MENU C:                            130 g      Bravčové na srbský spôsob + 200 g  Dusená ryža  1

 

MENU D:                            130 g     Kurací steak so zeleninou + 200 g Dusená ryža               7

 

MENU ŠALÁT :                  350 g      Zeleninový šalát  so syrom                 7

Cena menu A,B,C,D,E: 3,50€

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,50€ Eur Zmena prílohy v rámci dňa bez poplatku Zmena prílohy na hranolky 0,30€. Zmena  prílohy na miešaný zeleninový šalát 0,50€ Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše