Pondelok : 6.máj 24
Polievka dňa : 0,33l Zemiaková na spôsob gulášovej / Kurací vývar 1,7/1,9
MENU A:
130 g Vyprážaný bravčový rezeň 1,3,7
200 g Opekané zemiaky
MENU B:
130 g Bravčový plátok s hlivou + Dusená ryža 1,7
MENU C:
130 g Kurací perkelt + 200 g Cestoviny 1,7
MENU D:
350 g Špagety s paradajkovým pestom zo sušených paradajok a parmezánom 1
———————————————————————————————————————————–
Utorok: 7.máj 24
Polievka dňa : 0,33l Polievka z koreňovej zeleniny / Kurací vývar 1,/1,9
MENU ŠPECIÁL: 7,00€
130 g Sviečková na smotane (Hovädzie) 1,3,7
160 g Parená knedľa
MENU B:
130 g Vyprážaný bravčový rezeň v panko strúhanke 1,3,7
200 g Slovensky zemiakový šalát
MENU C:
130 g Zapekané kurací steak s mozzarelou a paradajkami + 200 g Dusená ryža 1,3,7
MENU E:
350 g Zemiakový prívarok s cigárom alebo varené vajíčka chlieb 1,3,7
———————————————————————————————————————————-
Streda: 8.máj 24
Zatvorené
———————————————————————————————————————————
Štvrtok: 9.máj 24
Polievka dňa : 0,33l Kulajda / Kurací vývar 1/1,9
MENU ŠPECIÁL: 7,00 €
350 g Kurací gyros + Pita chlieb + Tzatziky + domáce hranolky
MENU B:
130 g Vyprážaný bravčový rezeň SEDLIAK plnený (klobáska ,syr ) 1,3,7
200 g Sedliacke zemiaky s cibuľkou
MENU C:
130 g Kuracie prsia na prírodno s encíánom + 200 g Dusená ryža 7
MENU D:
350 g Bryndzové pirohy so smotanou a viedenskou cibiľkou 1,3,7
———————————————————————————————————————————
Piatok: 10.máj 24
Polievka dňa : 0,33l Hŕstková polievka / Kurací vývar 1/1,9
MENU A:
130 g Vyprážaný syrový špíz so šunkou 1,3,7,10
200 g Varené zemiaky + tatarská omáčka
MENU B:
350 g Bravčové rizoto so syrom + kyslé uhorky 1,7
MENU C:
150 g Vyprážaný karfiol +200 g Varené zemiaky + tatarská omáčka 1,3,7,10
MENU D:
350 g Kôprový prívarok s varenými vajíčkom a zemiakmi 1,3,7
Obedové MENU si môžete objednať od 8:00 do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800
Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,50€ bez polievky 6,20€
Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam, 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše