Denné menu

Pondelok :            4.marec 24

Polievka dňa : 0,33l  Tekvicová so zemiakmi  /Kurací vývar                                                                 1/1,9

MENU SPECIAL:7,00 €

130 g      Vyprážaný  morčací rezeň                                                              1,3,7

200 g      Opekané zemiaky  + dresing

 

MENU B:                           

130 g      Bravčové dusené  +200 g Tarhoňa                                                                1

 

MENU C:                           

130 g      Kuracie prsia na prírodno s balkánskym syrom a brusnicami + 200 g Dusená ryža               1

MENU D:

350 g      Gnochi s hľuzovkovým salámou a hľuzovkovým syrom                                         1,7

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-keksíkový

———————————————————————————————————————————

Utorok:                 5. marec 24

Polievka dňa :  0,33l       Šošovicová s párkom  / Kurací vývar                                                            1,/1,9

MENU SPECIAL:8,00 €

130 g      Španielsky vtáčik z hovädzieho mäsa

200 g      Dusená ryža

 

MENU B:                           

130 g      Bravčový  vyprážaný Čiernohor +  200 g Dusená ryža                                 1,3,7

 

MENU C:                           

130 g      Kurací steak na hríboch                                                                      1

200g       Americké zemiaky steakovým korením

 

MENU D:

300 g      Žemĺovka s tvarohom a  jablkami

 

MENU E:

350 g     Lúskový  prívarok s klobásou alebo varené vajíčka+ chlieb                          1,3,7

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-keksíkový

———————————————————————————————————————————————

Streda:                  6. marec 24

Polievka dňa :  0,33l       Krémová z medvedieho cesnaku /  Kurací vývar                                          1/1,9

MENU ŠPECIAL: 8,00€

500 g      Kuracie marinované krídelká + Domáce hranolky

 

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný kurací rezeň  plnený so šunkou v cestíčku                                  1,3,7

200 g     Dusená ryža s hráškom

 

MENU C:                           

130 g      Kuracie  prsia na prírodno   s gorgonzolovou omáčkou                                 1,7

200 g      Pečené zemiaky s bylinkami                                                                          1,3,7,10

 

MENU D:

300 g      Plnené šúľance s makom, makovou posýpkou preliate maslom                1,3,5,7,8

 

MENU E:

350 g      Zeleninové lečo s klobásou a vajíčkami + Prievozský chlieb

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 7. marec 24

Polievka dňa :0,33l       Zimná zeleninová/ Kurací vývar                                                                    1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný bravčový rezeň plnený klobásou a  syrom                                  1,3,7

200 g      Pečené zemiaky s talianskym korením

 

MENU B:                           

130 g      Fašírka + 200 g  Zemiaková kaša + uhorka                                     1,

 

MENU C:                           

130 g      Švédske mäsové guľky s omáčkou so smotanovou omáčkou                        1,3,7

200 g       Varené zemiaky

 

MENU D:

350 g      Mexické kuracie rizoto s jalapenos                                                                1

 

MENU E:

350 g      Cestoviny  Quattro formaggi                                                                                         1,7

 

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-keksíkový

———————————————————————————————————————————

Piatok:                  8. marec 24

Polievka dňa :0,33 l      Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami ALEBO cestoviny           1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr so šunkou                                                                              1,3,7

200 g       Varené zemiaky  + Tatárska omáčka                                                            3,7,10

 

MENU B: 130 g      Kuracie kúsky s kari omáčkou + 200 g Dusená ryža

 

MENU C:                           

350 g      Bryndzové halušky s údenou slaninkou            ALEBO bez slaninky     1,3,7

MENU D:

350 g     Granatiersky pochod + kyslá uhorka

1

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-keksíkový

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                                             Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,50€ bez polievky 6,20€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše