Denné menu

Pondelok :            15.apríl 24

Polievka dňa :   0,33l       Šampiňónová so zemiakmi / Kurací vývar                                                                   1,7/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný  kurací rezeň v kokosovej strúhanke                                                                         1,3,7

200 g      Pečené zemiaky + sladká chilli omáčka

 

MENU B:                           

240 g      Pečené kuracie stehno + 200 g Dusená ryža  ( kompót cena 0,70€ )

 

MENU C:                           

350 g      Špenátové halušky s bryndzou a slaninkou  alebo bez slaninky                                   1,7

 

MENU D:

350 g      Mexické kuracie rizoto so syrom                       1,7
DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————

Utorok:                 16.apríl 24

Polievka dňa : 0,33l       Hrachová s klobáskou /  Kurací vývar                                                                          1,/1,9

MENU ŠPECIÁL: 7,00€

130 g      Medajlónky z bravčovej sviečkovej s fazuľovovými lúskami na masle                        1,7

200 g      Pečené zemiaky


MENU B
:

130 g      Vyprážaný kurací  rezeň plnený nivou a mandarínkou    1,3,7

200 g                     Dusená ryža s hráškom

 

MENU C:                           

150 g      Bravčová  pečienka  restovaná na  cibuľke  + tarhoňa

 

MENU D:                           

300 g      Zemiakové knedličky s čučoriedkovou náplňou preliate maslom a sladkou strúhankou

MENU E:

350 g      Tekvicový  prívarok s fašírkou  alebo varené vajíčko  + chlieb

 

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-piškótový                                                                                     1,3,7

———————————————————————————————————————————————

Streda:                  17.apríl 24           

Polievka dňa :  0,33l       Fazuľová s údeným / Kurací vývar                                                                1/1,9

MENU ŠPECIÁL: 7,00€

500 g      Zabíjačkový tanier ( Jaternice, krvavnička, klobása, kyslá kapusta, Varené zemiaky )

              

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný kurací rezeň v Záhoráckom cestíčku                                                          1,3,7,11

200g       Pečené zemiaky

 

MENU C:                           

130 g      Kuracie rolky plnené vajíčkovou omeletou a hráškom + 200 g  Dusená ryža

 

MENU D:

300 g      Palacinky plnené tvarohom a hrozienkami       3 ks                                                      1,3,7
MENU E:

0,40l      Domáca kapustnica + Prievozský chlieb

 

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 18.apríl 24

Polievka dňa :     0,33l       Šošovicová na  kyslo  / Kurací vývar                                                                            1/1,9

MENU ŠPECIÁL: 8,00€

130 g      Maďarský  gulaš     (hovädzí )                                                         1,3,7

160 g      Domáca varená knedľa

 

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný kurací rezeň Gordon Blue               ( šunka, syr )                                                      1,3,7

200 g      Americké zemiaky  + dressing

 

MENU C:                           

350 g      Melanzane alla Parmigiana ( Zapečený baklažán s pomodorom a parmezánom )

 

MENU D:

130 g      Pečené údené mäso + zemiaková kaša , uhorka

MENU E:

350 g      Cestoviny  Quatro formaggi ( 4 druhy syra )

 

DEZERT :             1,50€      120 g      Pudingovo-piškótový

———————————————————————————————————————————

Piatok:                  19.apríl 24

Polievka dňa :   0,33l       Mrkvová s mrveničkou / Kurací vývar                                                                         1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr so šunkou                   1,3,7,10

200 g      Varené zemiaky  + tatarská omáčka

 

MENU B:                          

  150 g      Pečený bôčik + 200 g  Paprikové zemiaky  na  cibuľke + baranie rohy

MENU C:                          

  150 g      Dusená zelenina s vareným vajíčkom  + 200 g  Varené zemiaky

MENU D:

350 g      Morčacie  rizoto  so syrom + uhorka                                               1,7

 

Obedové MENU si môžete objednať od 8:00 do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                                             Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,50€ bez polievky 6,20€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,60€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše