Denné menu

Pondelok:             19.máj 25

Polievka dňa :0,33l       Šampiňónová so zemiakmi /  Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                 1,9

MENU A:             

130 g     Vyprážané kuracie nugetky so sezamom                                                                      1,3,7,10

200 g      Opekané zemiaky + Americký dressing

 

MENU B:

130 g      Kuracie na  prírodno so šunkou a syrom + Dusená ryža

 

MENU C:                           

130 g      Bravčové dusené na zelenine  + 200 g Tarhoňa                                                                                          1

 

MENU D:                           

350 g      Chrenová  omáčka s údeným karé ALEBO  varené vajíčko + Varené zemiaky

 

DEZERT :2,50€      120 g      Dezert na spôsob Tiramissu

————————————————————————————————————————

Utorok:                 21.máj 24

Polievka dňa :0,33l       Franktfurtská / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                                        1,7/9

MENU ŠPECIAL: 8,00€

130 g      Ražniči z bravčovej panenky so zeleninou

200 g      Pečené zemiaky

 

MENU B:                           

130 g      Vyprážaný kurací rezeň  syrovom cestíčku + 200 g Dusená ryža                                 1,3,7

MENU C:                           

130 g      Kurací paprikáš   +  200 g  Halušky                                                                             1,7

 

MENU D:

150 g      Cuketové placky so syrom + bylinkový dressing                                                                         1,7,9

 

MENU E:

350 g      Fazuľový prívarok na kyslo s fašírkou alebo varenými vajíčkami + chlieb                  1,3,7
DEZERT : 2,50€      120 g      Dezert na spôsob Tiramissu

———————————————————————————————————————

Streda:                  22.máj 24

Polievka dňa :0,33l       Tekvicová krémová   / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                                          1/1,9

MENU ŠPECIAL: 8,00       

130 g      Mexická tortila s telacím mäsom + Americké zemiaky                                                  1,3,

 

MENU B:

130 g      Vyprážaný kurací rezeň plnený šunkou a mozzarelou                                                 1,3,7
200 g      Dusená ryža

 

MENU C:

130 g      Vykostene kuracie stehno na hrášku + 200 g Slovenská ryža                                       1

 

MENU D:

300 g      Parené buchty s jahodovým lekvárom, posýpkou a preliate maslom                                           1,3,7,8

 

MENU E:

130 g      Koložvárska kapusta s klobásou + 200 g Varené zemiaky                                                          1,3,7
DEZERT : 2,50€      120 g      Dezert na spôsob Tiramissu

————————————————————————————————————————

Štvrtok:                 23.máj 24

Polievka dňa :  0,33l       Šošovicová na kyslo  / Kurací vývar ( zelenina , rezance )                                                          1/1,9

MENU  ŠPECIAL: 8,00€   

130 g      Viedenská hovädzia roštenka             s cibuľkou                                                                         1,3,7,10

200 g      Dusená ryža

                                                          

MENU B:                           

130 g      Čiernohorský kurací rezeň  + 200 g Dusená ryža                                                          1,3,7

 

MENU C:

150 g      Vyprážané šampiňóny + 200 gVarené zemiaky  + tatarská omáčka                                                          1,3,7,10

 

MENU D:

130 g      Kuracie na  prírodno s grilovanou zeleninou + 200 g  Dusená ryža                                             1

 

MENU E:

350 g      Cestoviny  s hľuzovkovo-smotanovou omáčkou a parmezánom    1,7
DEZERT :  2,50€      120 g      Dezert na spôsob Tiramissu

—————————————————————————————————————–

Piatok:                  24.máj 24

Polievka dňa :  0,33l       Zeleninová / Kurací vývar ( zelenina , rezance)                                                                           1/1,9

MENU A:

130 g      Vyprážaný syr so šunkou                                                                                             1,3,7

200 g      Varené zemiaky + 30 g Tatarská omáčka                                                                     3,10

 

MENU B:

150 g      Vyprážané zeleninové fašírky  + 200 g Varené zemiaky + dressing                                            1,3,7

 

MENU C:                           

350 g      Kuracie rizoto so syrom + uhorky                                                                                1,7
MENU D:

300 g      Čučoriedkové gulky s lesným ovocím                                                                                         1
DEZERT : 2,50€      120 g      Dezert na spôsob Tiramissu   )

 

Obedové MENU si môžete objednať do 10:00 hod. na tel. číslach 0911128800 al. 0917428800

                                             Dovoz a obaly sú v cene. Cena menu A,B,C,D,E: 6,80€ bez polievky 6,50€

 

Možnosť zakúpenia šalátu 100g Kapustový, Uhorky, Čalamáda, Baranie rohy cena 0,70€ Eur Alergény: 1. Obilniny, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7.  Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam,  12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše